28.01.2020 г., 23:28 ч.

Хах ... 

  Поезия
540 0 0

Спомени – море,
душата ми е кей
с пристан за небе,
а там пробойна зей...

 

нямам лодка
вълните да преборя,
с глътка водка
на Посейдон се моля:

 

"Набирам веч' кураж,
позволи ми да поплувам,
нужен ми е само такелаж
и сирените да чувам ..."

 

Пристъпвам до колене,
но спомените парят,
нима пробойната е в мене –
вътре сирени ме изгарят...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??