6.11.2015 г., 9:57 ч.

Хайде да забравим Миналото!... 

  Поезия » Философска
394 0 1

 

 

  Хайде да забравим Миналото!...

 

Скъпа моя днес ще ти предложа:

Миналото хайде да забравим!...

Мислиш ли, че с теб сега ще можем

пак да почнем- казано направо?...

 

Минаха години... Много време...

Много, както казва се, вода изтече,

но в Живота може да се вземе

още... Нищо, че преваля вече...

 

И желания във мене има,

много нежност ти си съхранила,

с хубост и в нюансите, Любима...

... Слава богу, а и имам сила

 

пак да тръгнем по следи горещи

в търсене на невилнели бури

и файтон свободен ако срещнем-

да наемем весели и щури...

 

И ще бъдем като преродени

в утрото когато се събудим-

в новото отпуснато ни Време

много по- възторжени и луди!..

 

Всичките дървета ще запомнят

как под тях целуваме се страстно,

Пътят ни оттатък хоризонта

ще е приключение прекрасно...

 

С много настроение в душите

и с инстинктите, с които дишаме,

щом препълним със страстта си дните

спомените с теб ще пренапишем...

 

... Но  от други ъгъл вече гледани

(не на мемоари достолепни)

ще останат те като легенди

за върховни чувства, искрометни!...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво послание. И добре защитено.
    Винаги може да се започне отначало...
Предложения
: ??:??