22.11.2015 г., 23:08 ч.

Хайку 1 

  Поезия » Източни форми
674 0 1

след дъжда

прескачам в локвите

розовия залез

 

ябълка на раздора

червей слиза

надълбоко

 

кървава луна

гримът се стича

по лицето

 

под прозореца

подслушва кавгата

невестулка

 

без съпротива

отмива мравуняка

проливен дъжд

 

свечеряване

в очите на кучето

червен пламък

© Станка Парушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??