25.01.2008 г., 17:06 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
672 0 4

 

           * * * *

   

Близо до вкъщи,

над моста, прелетяха

снежинки.

 

 

               

                

 

 

 

 

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??