10.03.2018 г., 23:46 ч.

Хайку (2) 

  Поезия » Източни форми
708 1 12

виждам

и двете си лица

пукнато огледало

© Светлан Тонев Всички права запазени

Мътно огледало
Взирам се в очите си -
надникна дявол
  460 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??