Mar 10, 2018, 11:46 PM

Хайку (2) 

  Poetry » East forms
715 1 12

виждам

и двете си лица

пукнато огледало

© Светлан Тонев All rights reserved.

Мътно огледало
Взирам се в очите си -
надникна дявол
  462 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??