14.02.2019 г., 8:42 ч.

Огледало - хайку 

  Поезия » Източни форми, Друга
450 2 0

Мътно огледало

Взирам се в очите си -

надникна дявол

© Росилина Хесапчиева Всички права запазени

виждам
и двете си лица
пукнато огледало
  701  12 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??