24.02.2006 г., 16:45 ч.

хайку 

  Поезия
980 0 1
река-вода
гора-трева
аз и ти-едно.

стръкче кантарион в моите коси,
дар от теб,
надежда.

Едно прекрасно лято-
няколко целувки и стъпки по тревата,
усмивка.

21.08.05

Пролет Пайташка

© Пролет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??