19.06.2008 г., 11:50 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
675 0 10




О, чучулиго!
Донеси ми ведрина
за късна есен!



Песен на славей.
Отлетяха гарвани -
литнаха без звук.



Гаснат светулки.
Сами жена и пейка.
Колко дълга нощ!



Пролетна гора -
вече се чуват кълвач
и кукувица.



Пролетна луна,
гора, река и славей -
имам си всичко.




© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??