9.02.2008 г., 13:08 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
1059 0 25

 _._._._

Червен светофар

Магистралата-съвест...

Минава вина.

 

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??