27.04.2014 г., 20:37 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
880 0 3

Пролетта зареди

въздуха с аромата 

на очакването.

 

 

        ***

 

Бяла лястовица -

мечта за изцеление.

Ражда надежда.

 

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??