13.04.2014 г., 0:34 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
543 0 6

 

 

                     * * *

                     след дъжда

                     събрани пръстите

                     на лалетата

 

                    

 

                    Честит Лазаровден!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??