Apr 13, 2014, 12:34 AM

хайку 

  Poetry » East forms
549 0 6

 

 

                     * * *

                     след дъжда

                     събрани пръстите

                     на лалетата

 

                    

 

                    Честит Лазаровден!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??