Коледна песен.
Небесни гласове се
спускат над Света!...
***
Пух от глухарче
се носи във въздуха.
Вяра покълва!...
***
Изгрява слънце.
Още един ден. Дарен
ни свише...Дали?!...
***
Любовта - глуха,
сляпа!...Но откъде ще
са децата ни...
***
Птиче перо във
въздуха се премята.
Идва надежда!...
***
За глупостта си
човек плаща висока
цена цял живот!...
***
От бързане се
правят много грешки , а
от бездействие?!...
***
"Средата" защо е
"златна"?! Защото е
безценно нещо...
***
Музика. Маса
празнична - празна. Има
някой пред прага.
***
Полъх от криле
на пеперуда смути
слепият, глух свят...
***
Снежна привечер.
Джаз. Кафе с цигара.
Четки, бои, платно.
***
"Всичко си тече!..."
Само прах остава от
нас един ден, уви...
© Радослава Антонова Всички права запазени