15.02.2007 г., 15:04 ч.

ХАЙКУ(иде от "хай") 

  Поезия
644 0 4

Дълбая дупка във времето
и излизам навън -
аз съм мисъл,
аз съм сянка,
аз съм сън...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??