29.03.2009 г., 1:41 ч.

Хаос 

  Поезия
555 0 1

Нощ,

 

поляна,

 

гръм,

 

дърво,

 

искра

 

и пламък.

 

 

Дъжд,

 

стъкло

 

и двама,

 

сякаш са една

 

голяма капка

 

от

 

горящото

 

дърво.

 

 

Падат

 

птици,

 

жици,

 

светофари.

 

Бетон,

 

асфалт,

 

квартали,

 

безразлични наблюдават.

 

 

Гръм в пясък е стъкло,

 

капка върху почва е дърво.

 

Защо в хаосa двама сме едно?

 

В реда нима не би могло!

 

И падаме,

 

но няма смисъл да сме тук.

 

Откъсвам те от мен

 

и ти оставаш само звук

 

на птици от горящите дървета

 

и от съчките се чува пук, пук, пук.

© Нечарм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??