6.02.2008 г., 16:07 ч.

Хаос от грешки 

  Поезия
560 0 12
Небето ми-
с подпухнали очи,
та нали всяка вечер вали...
Щом заспиш ти.
Пет бучки захар
в кафето ми.
Денят ми иначе ще горчи
и усмивката не ще те заблуди...
Настроения гримът не скрива,
но съм така добра актриса,
нали това ми е работата -
на сцената, в живота...
И сълзите ми отдавна се изгубиха
в разхвърляните делници.
За редакция май забравих да дам
сценария на живота си...
Хаос от грешки
още подреждам в ноти,
                                           думи,
                                                      песни,
                                                                  картини
                                                                                  и рими...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??