27.01.2022 г., 21:06 ч.

Харесвам те в бяло 

  Поезия
543 2 3

Харесвам те в бяло.
Недостъпната нежност,
вплетена в твоето цяло,
поражда копнежност,
към моето тяло.
С трепетна слабост,
чакам кога
ще ме повикаш:
"Хайде ела!" 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??