5.06.2013 г., 13:37 ч.

Хармония 

  Поезия » Друга
353 0 1

Хармония

 

Нещо мистично стои

във времето и пространството

и чака точния момент да се случи.

Леко подбутване. Капчица смирение.

Ветрец ще лъхне жаравата.

Късче светлина и парченце обич.

Наедрява и се пропуква ...

в притихнала нежност.

Вълшебство. Сълза. Вяра.

Животът е мистерия.

Вик, болка, надежда, пречистване.

Грапави истини. Изгреви и залези.

Хармония. Сливане...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??