15.02.2018 г., 12:01 ч.  

Хавайска вълна 

  Поезия » Любовна
373 0 1

 

Ти си тихо утихваща морска вълна,
полягаща нежно в Хавайския бряг!
В окото ми с тебе сърфира в сълза...
Времето спира лудешкия бяг.

 

Сред скалите в които клокочи вулкан –
ела! Да застанем в таз лунна пътека
за да чуе копнежът, в три думи събран.
как прибоя повтаря Ги в своето ехо...

 

Сърф до сърфа в морето – душа до душа...
В тази люлка вълшебно-любовна – небето
Между звездите душите ни ще полетят...

 

И ще се върнат отново – полека, полека...
За да се слеят вовеки...
Съдба със Съдба!

© Ангел Милев Всички права запазени

Честит Празник на всички Влюбени!

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??