16.11.2017 г., 13:19 ч.

Хазарт 

  Поезия » Друга
414 2 4

Печатат по съдбата си с копита 

конете, като призрачни бегачи. 

Прикритото на тежките им битки 

е странната човешка еднозначност. 

И стартът е за всички. Но е равен 

с присъщата измамност на търговец, 

понечил честността си да продава. 

В сърцето си конете са готови 

за позата да бъдеш победител 

под знака на предречената слава. 

И мерят самотата си с копита - 

на губещия никой не залага.

© Петя Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??