Nov 16, 2017, 1:19 PM

Хазарт 

  Poetry » Other
416 2 4

Печатат по съдбата си с копита 

конете, като призрачни бегачи. 

Прикритото на тежките им битки 

е странната човешка еднозначност. 

И стартът е за всички. Но е равен 

с присъщата измамност на търговец, 

понечил честността си да продава. 

В сърцето си конете са готови 

за позата да бъдеш победител 

под знака на предречената слава. 

И мерят самотата си с копита - 

на губещия никой не залага.

© Петя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??