11.01.2005 г., 8:33 ч.

Хей,барман 2 

  Поезия
747 0 2

Хей, барман,
я налей едно.
Ще избия
с водка
махмурлука.
Жаната снощи
гледаше ме зло,
да ме изрита
искаше...
в боклука.

Хей, барман,
скапан е светът.
Ултиматум
ми постави -
скучно...
Изкрещя ми
сам да избера
постфактум -
нея или водката
да смуча.

Хей, барман,
яростта е сляпа.
Удари ме
кога се
пазарях.
Какво й стана
снощи на жената...
само питах:

- Колко водка? -
и заспах.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хахаха - ти така кажи...
    Ама моля те, кажи и като ви омръзне, щото нямам мяра понякога хихихихихи
  • ))))Браво! Хубаво е да има нещо свежо!
Предложения
: ??:??