8.07.2017 г., 18:03 ч.  

Хей, луна 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
548 0 3

 

Хей, луна

Ще те помоля за една услуга.

Питаш за каква.

Сега ще ти кажа.

Да я пазиш късно вечерта, когато се прибира

също пътя да ѝ осветиш.

Моля те

Хей,луна

Ще я наглеждаш нали?

Само още нещо.

Последно нещо.

През нощта, когато сама спи, вместо мен ти..

докосвай я нежно със своите лъчи.

Хей, луна

Благодаря

 

​​​​

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??