5.11.2015 г., 17:29 ч.

Хелоуин 

  Поезия » Друга
618 2 23

Тук Хелоуин трае по цяла година,
във всеки дом призракът-бедност надниква
и лакомства няма, бели до амина,
главите сменихме с фенери от тиква...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??