Хензел и Гретел
се скрили
зад котела.
Баба Яга
се сетила,
че не е мела.
Влязла вкъщи
и започнала
да се мръщи.
Децата избягали
надалече, но
сняг имало вече.
Отишли със шейната
при Пипи
и децата.
© Радостин Стефанов Всички права запазени