Nov 22, 2024, 8:55 AM

Хензел и Гретел 

  Poetry » For kids
32 0 0

Хензел и Гретел

се скрили

зад котела.

 

Баба Яга

се сетила,

че не е мела.

 

Влязла вкъщи

и започнала

да се мръщи.

 

Децата избягали

надалече, но

сняг имало вече.

 

Отишли със шейната

при Пипи

и децата.

© Радостин Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??