10.07.2010 г., 15:06 ч.

ххх 

  Поезия » Любовна
1178 0 1

Плаче объркано стихотворение,

ненаписано докрай.

Започва с "Любими..."(следва сравнение),

идея за края ти ми дай.

 

В него да има от всичко по малко,

както в самия живот.

Тя да не е феминистка жалка,

нито той в любовта Дон Кихот.

 

Ревност, страдание, отмъщение,

гняв, нежност, чувствен секс за финал,

копнеж, трепет и опрощение,

скромен намек за сватбен воал.

 

Ти не желаеш да си автора,

нито пък главен герой.

Текстът е моя любовна метафора,

но почеркът си е лично твой.

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??