29.09.2012 г., 14:17 ч.

ххх 

  Поезия » Философска
1253 0 23

 

 

 

 

 До отворен прозорец-надежда

 зъзне моята вяра в доброто.

 Може слънце в кръвта да отглеждаш,

 без да стоплиш дъха на живота.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??