Sep 29, 2012, 2:17 PM

ххх 

  Poetry » Phylosophy
1258 0 23

 

 

 

 

 До отворен прозорец-надежда

 зъзне моята вяра в доброто.

 Може слънце в кръвта да отглеждаш,

 без да стоплиш дъха на живота.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??