9.08.2017 г., 15:40 ч.

ххх63 

  Поезия » Любовна
1127 13 17

 

                           На Емо

 

Не  ми изпрашаш поздрав по глухарче,

с дъха си миглите ми повече не сресваш...

Дори и името ми някак си нагарча,

че няма кой сега да го изрича често...

 

И няма я страстта по моите устни,

(а нощите така на теб ухаят )...

Не иска кожата ми да те пусне,

сънувам, че сме двамата във Рая.

 

Тревичките разпитвам все за тебе...

Знам, ти ме виждаш, ала аз не мога...

Безумно всеки ден си ми потребен,

за да изпиеш моята тревога.

 

Ела, когато август клепки спусне!

В ръка вземи душата ми ...тя чака!

Дамгосай тялото ми с топли устни

и запали звезда за мене в мрака.

 

 

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??