5.08.2016 г., 11:48 ч.

Хлапета 

  Поезия » Друга
415 0 3

Неусетно идва старостта.

Притиска ни от самота.

Обърква ни, тревожи ни.

Остават спомени от устремните дни.

От опит за летене.

От радостни моменти и мечти.

Нима това сме ние?

Наперени хлапета с навирени нослета.

 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??