Aug 5, 2016, 11:48 AM

Хлапета 

  Poetry » Other
414 0 3

Неусетно идва старостта.

Притиска ни от самота.

Обърква ни, тревожи ни.

Остават спомени от устремните дни.

От опит за летене.

От радостни моменти и мечти.

Нима това сме ние?

Наперени хлапета с навирени нослета.

 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??