2.06.2024 г., 20:51 ч.

Хлебарски мисли 

  Поезия » Хумористична
187 0 0

Какво усещах, докато правех хляб?

Усещах как цъфри сърдечен баобаб,

усещах как се става смел ербап,

усещах виното мъ цъква до откат

и спряха ме нетрезвени от КАТ.

Усещах как се чувствам много стар,

усещах как прослушах Mazzy Star.

И чувствах сини сливи и глаголи

как спорят за диези и бемоли.

И месих църквата на Кападокия,

и месих църквата на Антиохия

и месих, месих за сестра Евдокия,

и месих, и омесих и епохите.

Какво усещах, щом тестото слегне?

Усещах само, че смъртта ме дебне.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??