15.07.2016 г., 22:18 ч.  

Хм... Мно'о важно! 

  Поезия » Хумористична
456 0 6

ХМ... МНО'О ВАЖНО!... 
Р. Чакърова 

 

И тъй... Седя си, значи, във кръчмето, 
небрежно метнала съм крак въз крак. 
(Пак някъде се губи мекерето!...
Изпих си третото уиски чак!...) 

 

Ни кон, ни слон... Ни даже пеперуди... 
Виж, виненки - кръжат около мен... 
Да ти... и Принца!  Ще ме прави луда! 
Уж каза точен час и ден... 

 

Докато лющех силни питиета, 
се бройках със отсрещния сладур... 
'Ма той пък... май на полова диета... 
И ни "селям" не каза, ни "бон жур"...

 

Хм... Мно'о важно! 'Баси и сухара! 
Какво си мисли той за мен, обаче??? 
Тежкар... Я, гле'й го, бе... "Избаран"...
От секъндхенда с ризка на Версаче... 

 

Нахлюпил нек'ви очила на Гучи, 
подмята ново телефонче Сони, 
а вече час - пол'вин кафе го смуче... 
Поне да смуче някакви бонбони!... 

 

А онзи, леле... Само да пристигне! 
'Ма как ще му стъжня живота... Яко! 
Такъв скандал невиждан ще му вдигна... 
Ще кара той Принцесата да чака!... 

 

Накрая ще си вдигна чукалата 
и ще офейкам! Нека го е яд! 
И мно'о важно... оня с очилата... 
Ей тъй ще си умре!  Дегенерат! 

 

Лондон 2016'

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??