2.09.2013 г., 8:47 ч.  

Хоризонти 

  Поезия » Любовна
522 0 0

Хоризонти



Падащи звезди през небесата
вливат обич в нашите сърца
и разцъфва трепетно Земята
извисена над окови, времена.

Слънцето ни гали с длани
нежни и вълшебни в утринта
и разбирам, Драги, сме избрани
заедно да срещаме деня.

Там сред необята потопена
в благодатна мирна тишина,
Душата Ми сияе отразена -
в дебрите на Твоята Душа.

Хоризонти слънчеви ще греят,
аромат на теменуги ще дъхти
и звездни приливи ще ни люлеят
на люлки от иглики и лъчи.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??