15.10.2008 г., 6:31 ч.

Хортензия 

  Поезия » Хумористична
531 0 2
 Не искам да съм
    Депресия!
 По-добре Амнезия!
 Да забравя побоя
   след запоя
   и синината в окото,
   и пукнатината в реброто!
 Бърза помощ -
   Ох, Горкото,
   били са му каиша,
   ама диша!
 Ех, любов...
   безспир, но не
   и без ракия!
 Искам да съм  тази
   Амнезия,
 дори да не ми казват вече
   Хортензия!

© Кателина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??