Твърде много внимание привличаш.
Затова замълчи, замълчи!
Не искаме да чуваме твоята песен,
в главата си имаме чип.
Раят отваря ни слънчево двери,
скрий се, де! Погледни!
Когато затворят вратите наесен
ще бъдем най-тъжните стихове...
© Йоана Всички права запазени