15.12.2007 г., 13:34 ч.

Хотел 

  Поезия
479 0 5

Усещаше как  потъмнял от болка

човекът пише редове до нея,

бюрото  дърпащо се моли

да не запомни стиховея.

В съседство шампанско и блаженство

разстилаше безбрежност  между двама,

апартаментът бе за младоженци -

орозовяващ семейната измама.

Отдолу чуваха се крясъци,

поредните за седмици престой,

небето в океан от блясъци

поемаше гротескно всеки бой.

Последният етаж мълчеше  вяло,

днес подочу - за празници е резерве.

Хотелът  беше боядисан в бяло,

 а вътре - многоликост в цветове.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??