21.11.2007 г., 18:07 ч.

Християнски дни 

  Поезия » Гражданска
967 0 20

 

 

                                     Предколедно е. Тихи християнски дни.

                                     Дни на милост, светлина, причастие.

                                     И звездите във небето са свещи,

                                     запалени от Бог за мир в душите.

                                     Гори с любов и моята свещичка

                                     за вас, за мен и за децата,

                                     и за помислите ни добри.

 

                                     И за, тебе, Майко свята.            

 

 

                                                                     

                                                                                     

                 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??