Предколедно е. Тихи християнски дни.
Дни на милост, светлина, причастие.
И звездите във небето са свещи,
запалени от Бог за мир в душите.
Гори с любов и моята свещичка
за вас, за мен и за децата,
и за помислите ни добри.
И за, тебе, Майко свята.
© Магдалена Костадинова All rights reserved.