4.04.2010 г., 16:28 ч.

Христос Възкресе 

  Поезия » Друга
861 0 0

Блага Вест светът разнесе
и радост в сърцата ни прелива -
Христос Възкресе!

Наистина Възкресе!
Благославят хората щастливи.
От днес на човешкия ни род
Христос изкупи греховете.
На всички нас показа Бог - 
обича дъщерите си.

И синовете.
Свещичката запалена гори,
Светлина Христова внася в душите.
На Бога днес ти се поклони,
да ни бъдат безгреховни дните.

Блага Вест светът разнесе
и радост в сърцата ни прелива -
Христос Възкресе!

Наистина Възкресе!
Благославят хората щастливи.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??