24.10.2007 г., 9:13 ч.  

ХТОНИЧНО 

  Поезия » Друга
1457 0 4
Земя, луна море и птица;
любов, живот и празнота...
Творец, платно и плетеница,
нежност, крясък, тишина...

Странност, самота, мълчание -
нужда, чувства, слепота...
Обич тиха и сияние,
нощ и ден, и светлина...

Хора със души коварни,
глухота и спомен жив,
във сърца със ликове прозрачни
от хипноза плач и... срив!

Безгрижност, вечност-клетка,
окови  счупени - стени...
Топлина и вяра, и надежда...
Подлост и лъжа - съдби...

© Диляна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??