12.03.2017 г., 13:03 ч.

Хубава съм! 

  Поезия » Хумористична
885 1 2

На ръст стройна и висока,

със копринена  коса,

белозъба, черноока

и с рубинена уста!

 

Бях аз толкова красива,

ала всяка красота

постепенно си отива –

не прощава старостта!

 

Кривоока, жълтозъба,

с бенка на носа,

кожа с пори, като гъба,

остра, щръкнала коса.

 

Баба Яга! От деца

този образ ни преследва!

Виждам себе си сега,

в огледало щом погледна...

© Галина Белинска Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??