24.10.2008 г., 10:00 ч.

Хубаво ми е! 

  Поезия » Любовна
555 0 0

Хубаво ми е, когато чувам гласа ти

като звън на капки пролетен дъжд

в съзнанието ми!

Хубаво ми е, когато душата ти

за мигове се слива с моята!

Хубаво ми е, когато се радваш

с моите радости и ме даряваш с нови сили,

за да се справя с тъгата!

Хубаво  ми е, когато присъстваш духом в стаята ми!

Хубаво  ми е, когато усещаме музиката

в съзвучието на сърцата ни!

Бъди до мен, за да съм щастлива,

че те има в живота ми!

Ще ми бъде хубаво!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??