Хубаво ми е, когато чувам гласа ти
като звън на капки пролетен дъжд
в съзнанието ми!
Хубаво ми е, когато душата ти
за мигове се слива с моята!
Хубаво ми е, когато се радваш
с моите радости и ме даряваш с нови сили,
за да се справя с тъгата!
Хубаво ми е, когато присъстваш духом в стаята ми!
Хубаво ми е, когато усещаме музиката
в съзвучието на сърцата ни!
Бъди до мен, за да съм щастлива,
че те има в живота ми!
Ще ми бъде хубаво!
© МИСИЯ All rights reserved.