11.02.2008 г., 15:55 ч.

Художник 

  Поезия » Любовна
738 0 10

Ах, каква съм залостена. Дива.

(Скрий  от мен литургиите си слепи.)

Мен ме няма. И после ме има.

И не виждам във черното бяло.

 

Преоткривай ме. Тежки безсърция

риторично ме питат "Защо съм".

Погали любовта в ретроспекция,

раздели ме от твоето "Тук съм".

 

Кардинално разрошвай посоките.

Безпосочно рисувай ми дните.

Обещай, че ще бъдем различия.

Обещавам да бъдем безвремие.

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??