16.06.2011 г., 20:09 ч.

Художник 

  Поезия » Любовна
812 0 7


 

Отново ме рисуваш, просто с устни

извайваш с финес всичкото от мен,

а после нежно с пръстите изкусни

рисунката довършваш възхитен

 

Ех, как уютно ми е в твойте мисли

в неземни кътчета, божествен рай,

където обичта си сме пренесли,

където няма щастието край...

 

Обичай ме все толкоз ненаситно,

рисувай ме, мечтай ме и копней,

и зимата ще мине неусетно,

щом пламъкът любовен пак ни грей.

 

Завинаги си остани художник,

картина недовършена да съм за теб,

за мен да си мечтания любовник,

с любов за теб да пиша всеки ред.

 

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??