18.01.2019 г., 4:36 ч.

Художникът рисува 

  Поезия
341 3 6

...Живот – в коричка
хляб
Сън – в ласкава
коприна.
Усмивка – в погледа
на сляп
Ръка – в петлистна
детелина.
Художникът рисува
без бои.
Разлива след дъжда
дъгата.
Любов от капката
струи  
за жадно охлювче
в тревата...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??