15.09.2022 г., 8:04 ч.

Хъс 

  Поезия » Хумористична
236 0 0

На трима двамата са ,,въз".

Третият съм- имам хъс.

Ще кажете -на къв се правиш,

в плиткото ще се удавиш!

 

Не мога даже и да плувам...

Но, ангелите в хор не чувам,

когато прекося реката,

без да намокря си главата.

 

Ще гъгнете-туй е късмет,

не е дощъл и твоят ред.

Отдавна този ред го чакам.

Всеки ден ракия хакам.

 

Не, че с Господа я пия,

а с един пиян комшия,

който си е луд за връзване.

Но с него правиме изплъзване

 

от ей оная, със косата,

запозната със нещата,

която прави се на луда

за мене-проста каракуда.

 

Затуй ще щракам яко с пръсти-

със живота сме си гъсти.

И макар, да не съм сноб,

ще се кефя аз до гроб!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??